Hilang pekerjaan? Mahasiswa menganggur? Nak tahu peluang perniagaan hebat masa kini untuk anda?

Aku kena buang kerja. Tak tahu apa aku nak buat. Duit gaji bulan-bulan dah tak ada. Sekarang ni Pandemik Covid-19 pulak. Ada ke syarikat nak ambil pekerja?
Saya baru je habis belajar di universiti. Hantar resume tak ada satu syarikat pun panggil interview. Apa saya nak buat?

Kalau ini antara keluhan anda, dengar sini. Kami ada peluang besar untuk anda. Ini bukan scammer, ini bukan perniagaan pasaran gelap. Tapi ini perniagaan hebat yang sangat cerah peluang masa depannya. Perniagaan apa tu ya?

Inilah perniagaan EMAS yang boleh bantu dapatkan pulangan hebat pada masa depan. Anda percaya tak? Boleh mulakan perniagaan emas TANPA MODAL! Teruskan membaca jika anda serius nak rebut peluang keemasan ini.

KENAPA KENA BERJINAK-JINAK DENGAN EMAS?

Jom kami terangkan.

Selalunya, kita diajar supaya membuat simpanan wang tunai. Tapi anda tahu tak, ada beza antara simpanan wang tunai dan simpanan emas.

Emas kalis inflasi. Apa maksudnya?

Simpan duit = duit bertambah, nilai berkurang.
Simpan emas = emas bertambah, nilai bertambah.

Dari sini, anda boleh nampak apa beza simpan wang dengan simpan emas. Dengan sifatnya yang kalis inflasi, jadi adalah lebih baik untuk anda menyimpan emas. Demi mendapatkan nilai mata wang yang lebih tinggi daripada harga semasa ketika anda beli emas itu.

Contoh mudah. Beli 10 gram emas ketika hari kelahiran anak. Simpan emas itu. Ketika tiba masa anak melanjutkan pelajaran, cuba tanya di mana-mana institusi kewangan nilai 10 gram emas tersebut. Anda pasti teruja dan bersyukur kerana sudah ada simpanan untuk anak melanjutkan pendidikan.

Kalau tak mahu gunakan emas itu ketika anak lanjutkan pendidikan, boleh gunakan ketika anak hendak mendirikan rumahtangga. Sesungguhnya emas nilainya semakin naik setiap tahun. Simpanlah, dan gunakan pada masa anda perlukan wang tunai suatu masa terdesak nanti.

SIAPA DI BALIK TABIR KASIHGOLD?

"Saya berazam mengembalikan ummah pada hari ini kepada kekayaan." - DR ZAQRUL RAZMAL MOHD PODZI.

KasihGOLD bermula dengan kesusahan dan kepayahan yang dialami oleh pengasasnya, Dr Zaqrul. Beliau kehilangan perkerjaan dan diburukkan lagi akibat wabak Covid-19 yang melanda seluruh dunia. Kehilangan punca pendapatan secara tiba-tiba pada era kegawatan ekonomi ini merupakan cabaran yang sangat besar. Beliau juga tidak mempunyai simpanan mencukupi yang diperlukan pada masa ujian kehilangan pekerjaan ini berlaku.

Dalam serba keperitan, beliau memulakan KasihGOLD dengan azam untuk mengembalikan ummah pada hari ini dengan kebebasan kewangan melalui urus niaga emas. Kakitangan awal yang bekerja di KasihGOLD juga adalah dalam kalangan mereka yang tiada punca pendapatan kerana kehilangan pekerjaan dan menerima potongan gaji yang sangat banyak. Justeru, Dr Zaqrul amat memahami susah payah yang dilalui oleh kakitangannya itu.

Tiada siapa yang patut disalahkan dengan perubahan ekonomi pada ketika pandemik ini. Namun kesusahan yang dialami perkara yang benar-benar menjejaskan rutin hidup seharian.

“Saya memahami apa yang dirasai oleh kebanyakan masyarakat pada hari ini dengan hadirnya Pandemik Covid-19. Ummah kita semakin lama semakin susah. Saya mahu mengembalikan ummah pada hari ini kepada kekayaan. Emas dan perak adalah mata wang Allah. Simpan emas sekurang-kurangnya 0.25 gram. Simpan sikit demi sikit tapi berterusan. Kita kena keluar daripada kemiskinan. Jika ketika Covid ini kita ada simpanan emas, kita tak terasa begitu susahnya dengan hadirnya Covid pada hari ini,” kata Dr Zaqrul.

Walaupun bergelar Pakar Kanak-Kanak, Dr Zaqrul sedar betapa pentingnya peranan emas dan perak untuk membantu ummah. Perubahan harga komoditi ini terus meningkat sepanjang zaman dan juga tidak terkesan dengan inflasi menjadikan emas sebagi pelindung kepada ekonomi diri sendiri mahupun masyarakat secara umumnya.

Pengalaman beliau ketika menyertai misi kemanusiaan di luar negara memberikan kesan yang mendalam. Kepayahan dan penderitaan yang dialami golongan miskin dan kurang berkemampuan menjalani kehidupan seharian, menguatkan semangat Dr Zaqrul untuk berjuang membantu ummah keseluruhannya keluar daripada kemiskinan.

BERNIAGA SAMBIL RAIH PAHALA WAKAF

Dr Zaqrul menubuhkan KasihGOLD dengan kerjasama Global Waqf Foundation. Dengan tujuan mengembalikan dan membangkitkan ekonomi umat Islam berlandaskan ‘waqaf embedded business’. Maksud ‘waqaf embedded business’ adalah elemen wakaf yang disepadukan dalam perniagaan.

Melalui KasihGOLD, Dr Zaqrul menetapkan 100 peratus daripada keuntungan perniagaan KasihGOLD akan diwakafkan. Hal ini bertujuan memberikan hak kepada memberi kesejahteraan ekonomi ummah dengan cara mengembalikan sebahagian keuntungan dalam bentuk wakaf.

Menurut Dr Zaqrul, pelanggan, ejen dan pihak KasihGOLD boleh meraih pahala wakaf kerana tanpa kerjasama ketiga-tiga pihak ini, tidak mungkin ‘waqaf embedded business’ boleh terlaksana.

Beginilah indahnya perniagaan dalam KasihGOLD. Sambil menjalankan perniagaan, menambah pendapatan dan menambah pahala.

Visi

Melahirkan generasi yang menjadikan emas sebagai alat bagi memperkasakan ekonomi.

Misi

Menyediakan platform jual beli emas bagi memudahkan pemilikan emas

MEMPERKENALKAN PROGRAM KAYA BERSAMA EMAS

TANPA MODAL! Ya, inilah peluang keemasan untuk anda menjadi usahawan emas. Tanpa perlu modal pun anda boleh menikmati peluang yang sangat memberangsangkan. KasihGOLD menyediakan platform sebagai usahawan emas dengan tiga kategori yang boleh anda pilih sesuai dengan bajet. Sama ada ejen dropship, ejen dengan modal RM299 atau ejen dengan modal RM599. Semuanya di tangan anda. Pilih dan mulakan perniagaan.

Bahan promosi disediakan.

Tidak perlu simpan stok.

Bisnes dari rumah.

Kumpulan sokongan.

Penghantaran pesanan diuruskan oleh HQ atau Master Dealer.

HARGA EMAS LEBIH RENDAH DARIPADA PASARAN

Apabila anda menyertai peluang bisnes dengan menjadi team KasihGOLD, sudah semestinya anda layak dapat pembelian dengan harga lebih murah daripada harga pasaran.

EMAS MESRA AR RAHNU

Emas KasihGOLD mesra Ar Rahnu seperti Ar Rahnu Bank Mualamat, Ar Rahnu Bank Rakyat dan Ar Rahnu Agrobank. Ini memudahkan anda untuk mendapatkan wang tunai bagi keperluan semasa.

JANA PENDAPATAN DAN RAIH PAHALA

Berniaga dengan KasihGold bukan sahaja memberikan anda peluang untuk jana pendapatan. Dalam masa yang sama turut terlibat dengan “waqaf embedded business”. Sejumlah 10 peratus daripada jualan akan disalurkan untuk projek wakaf dengan tujuan memberi kesejahteraan kepada ekonomi ummah sejagat. Secara tidak langsung, seluruh team KasihGOLD beroleh pahala daripada Allah. Insya-Allah.

KENAPA KENA JOIN TEAM KasihGOLD?

Antara perkara yang anda kena tahu, KasihGOLD menyediakan platform perniagaan emas yang sangat berbaloi dan selamat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DROPSHIP

TANPA MODAL / RM50

Dengan menyertai pakej ejen dropship RM50 anda berpeluang menikmati percuma 1 Dirham & Sampul Raya Kasih Gold

Sempena Ulang Tahun Pertama Kasih Gold

PROMO EJEN

RM559

Dengan menyertai pakej ejen RM559  anda berpeluang menikmati:

Sempena Ulang Tahun Pertama Kasih Gold

PROMO
EJEN ASNAF / PELAJAR

Rm99

Dengan menyertai pakej ejen asnaf  RM99 anda berpeluang menikmati:

KOLEKSI KASIHGOLD

Harga semasa hanya akan dipaparkan selepas anda daftar masuk sebagai ahli/ejen. Klik untuk daftar masuk.

KASIHGOLD 1.0G GOLD BAR 999.9

KASIHGOLD 1.5G GOLD BAR 999.9

KASIHGOLD 2.5G GOLD BAR 999.9

KASIHGOLD 1 DINAR(4.25G) GOLD BAR 999.9

KASIHGOLD 0.25G GOLD BAR 999.9

KOLEKSI PAMP SUISSE GOLD BAR 999.9

PAMP SUISSE LOVE ALWAYS
5G GOLD BAR 999.9

PAMP SUISSE LADY OF FORTUNA
5G GOLD BAR 999.9

PAMP SUISSE ROSA
5G GOLD BAR 999.9

KISAH USAHAWAN EMAS

Kami mempunyai ramai ejen yang telah pun memulakan perniagaan emas di kediaman masing-masing. 

Tanpa perlu menyewa kedai pun, mereka mampu menjana pendapatan dan membantu ramai masyarakat sekeliling untuk mula menyimpan emas bagi menjamin kedudukan kewangan mereka. Inilah antara testimoni yang gembira dengan perniagaan mereka.

Ini untuk ejen yang telah closed sales 12 pcs 0.25 gram, 2 pcs 1.5 gram dan 2 pcs dinar 0.45 gram
Noorziani Mohamed Zainol
Kumpul emas adalah aset. Aset yang tak akan lapuk sampai bila-bila. Takkan rugi pun kalau korang beli.
Hanumayra Dhia
Customer grab gold bar 0.25 gram. Takpe mulakan saving dengan gram yang kecil.

M&M Urgoldchannel
Ermm malas nak cerita banyak-banyak. Tengok je lah. Yang faham je grab apa yang boleh. Harga maintain sampai esok tau. Isnin tak dapat dijangka.
Izah Hj Ali
Hantar 1 dinar emas (4.25 gram) dan gold bar (0.25 gram) ke Puan Siti Zarina Zainal Abidin (dealer baru KasihGOLD) Selamat datang ke keluarga KasihGOLD Kak Ina. Untuk mereka di luar sana, jom mulakan simpanan anda sekecil 0.25 gram. Bagi mereka yang berada di luar kawasan, kami juga menyediakan perkhidmatan courier terus ke rumah anda.
Mohd Fairuz Hamzah

HUBUNGI KAMI

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.